Odjela za biljnu proizvodnju broji 2 djelatnika, uz Koordinatora proizvodnje u odjelu je zaposlen još jedan radnik za čija je radna mjesta raspisan natječaj o popunu radnih mjesta odnonso zapošljavanje kao i pribavljeno mišljenje Ministarstva poljoprivrede o ispunjavanju uvjeta za upis tvrtke u potrebne upisnike.

Kako smo već ranije napomenuli u Odjelu za istraživanja Regionalni centar nema zaposlenu niti jednu osobu iako se sav rad Centra u području in vitro "proizvodnje" zasada temelji na istraživanjima i sve proizvedeno rezultat je zapravo istraživačkoga rada.

Slijedeći misiju i cilj s kojim je Regionalni centar osnovan, u 2015. godini planiramo održati niz predavanja i radionica kojima ćemo dati odgovor na najčešća pitanja i probleme s kojima su naši poljoprivrednici suočeni ili će se suočiti u skoroj budućnosti, ukoliko je takve probleme moguće predvidjeti.

Sukladno financijskim mogućnostima i planu zapošljavanja Regionalni centar u 2015. godini nema planirano povećanje broja djelatnika. Stoga će i ove godine ostati upražnjeno mjesto u Odjelu za savjetovanje, no poljoprivredni proizvođači neće biti uskraćeni za potreban savjet.