Zaštita autorskih prava

Sadržaj ove internetske stranice u cijelosti je zaštićen autorskim pravima koje pripadaju BIOTECH – Regionalnom Centru za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije. Sadržaji s ove internetske stranice mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora. Tekstovi se ne smiju koristiti na način koji bi mogao promijeniti smisao ili značenje izvornika.

Odricanje od odgovornosti

Sadržaj internetske stranice BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije koristi se isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, a korištenjem sadržaja internetske stranice korisnik prihvaća i snosi sve rizike koji nastaju iz korištenja.

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije nije odgovoran za aktivnosti korisnika koje u sebi uključuju zlouporabu sadržaja ove internetske stranice, odnosno nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj osobi u vezi s uporabom ili zlouporabom pri korištenja sadržaja ove internetske stranice.

Vanjski izvori podataka

Na internetskim stranicama BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije nalaze se i podaci o vanjskim izvorima podataka, uglavnom u obliku poveznica (linkova) prema drugim internetskim sadržajima kreiranim od strane trećih osoba.

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije nema nadzor nad drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti za posljedice koje mogu proisteći iz posjeta sadržaju na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice.

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije odriče svaku odgovornost za posljedice koje mogu proisteći iz posjeta vanjskim informacijskim izvorima.

Zaštita osobnih podataka

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije poštuje privatnost posjetitelja internetske stranice. O posjetiteljima se ne prikupljaju osobni podaci. BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije prikupljat će osobne podatke kao što su ime, adresa, adresa elektroničke pošte ili telefonski broj samo kad se dobrovoljno dostave ponuđenim internetskim obrascima ili drugim načinom komunikacije.

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije će prikupljene podatke koristiti kako bi udovolji pojedinačnim zahtjevima korisnika te kako bi mogao pružiti usluge koje je korisnik zatražio odnosno samo u svrhu zbog koje ju je pošiljatelj uputio. BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije neće prenositi prikupljene podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Pošiljatelj koji pošalje osobne podatke elektroničkim putem treba uzeti u obzir ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i po pitanju sigurnosti te zaštite osobnih podataka.

BIOTECH – Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja objavljenih sadržaja svoje internetske stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena, dopuna ili uklanjanja.